Priser

Få et overblik over Familierummets priser

Individuelle samtaler for børn, unge, voksne og forældre: En times samtale koster 750 kr. Der gives en studierabat på 20 procent.

Par – og familiesamtaler: Halvanden times samtale koster 1.075 kr.

E-mail og SMS konsultation koster 300 kr i timen.

Foredrag og andre aktiviteter prissættes efter aftale.

Effektfuld terapi
Familierummets lokaler

Konsulentarbejde/forløb i institutioner og  skoler prissættes efter aftale.

Afbud: Senest 24 timer inden næste samtale. Ellers betales fuld pris.

Hvor meget vil det koste dig?

Den samlede udgift for dig afhænger naturligvis af, hvor mange samtaler vi skal bruge for at skabe varige forandringer for dig og din familie.

Baseret på mine erfaringer vil et typisk samtaleforløb med et barn tage 3-5 gange. Dette vil oftest være tilstrækkeligt til at skabe de forandringer der er brug for på det tidspunkt af barnets liv. Den samlede pris for 3-5 samtaler er 2.000-4.000 kroner.

Et typisk samtaleforløb med unge og teenagere vil tage 7-9 gange. Dette vil oftest være tilstrækkeligt til at skabe varige forandringer. Den samlede pris for de 7-9 samtaler er 5.000-7.000 kroner.

Forløb med hele familien, hvilket oftest også vil inkl. en eller flere børne- og forældresamtaler, vil i mange tilfælde ende op med  5-7 gange. Forløbet med hele familien vil dog  være gennemgående og derfor beløbe sig til omkring 6.000 – 7.000 kroner.

Et individuelt forløb som voksen kan være vanskeligt at tid – og prissætte, da det afhænger meget af problemstillingens grad og hvor længe det har stået på. Efter 3 gange skal du dog opleve at forløbet giver mening og skaber små tegn på forandring for dig.

Jeg er medlem af STOK. Dansk Forening for Systemisk og Narrativ Terapi Og Konsultation

FacebookTwitterGoogle+